Qui som?

Un grup de professionals al teu servei.

Grup de botigues

Bon preu

Bon servei

T'ajudem!

UPDIGITAL neix d’un grup de botigues d’informàtica que preocupats per donar sempre bon preu, varietat, estoc d’articles i bon servei, decideixen distingir-se amb una marca comuna. El mercat actual de la informàtica està en plena convergència amb les comunicacions, electrònica, electrodomèstics de gamma marró i altres sectors, i solament els establiments preocupats per evolucionar amb el mercat i obstinats per donar sempre preu i servei romandran al costat del consumidor.

Aquesta és la motivació dels establiments UPDIGITAL, evolucionar amb la tecnologia, oferir l’últim en la distribució d’electrònica de consum,que representa a la informàtica, foto, vídeo, im atge, TV, HI-FI, comunicacions i consumibles.

Una altra de les motivacions dels components de UPDIGITAL és el servei, totes les botigues disposen servei tècnic per atendre qualsevol incidència que tingui amb els nostres equips. Garantint una vida útil satisfactòria per al client fins i tot després d’haver acabat el període de garantia.

A UPDIGITAL assessorem als nostres clients abans de la venda i els donem suport després de la venda, el qual no donen algunes grans superfícies i altres establiments.