Vídeo vigilància

Molta gent es pot preguntar sobre els beneficis o els avantatges d'un sistema de videovigilància, però ha de saber que aquests beneficis difereixen entre les persones segons per a què s'utilitzen.

Molta gent es pot preguntar sobre els beneficis o els avantatges d’un sistema de videovigilància, però ha de saber que aquests beneficis difereixen entre les persones segons per a què s’utilitzen. Per a cada ús, hi ha avantatges esp ecífics a tenir en compte. La seguretat a casa seva o a l’empresa és fonamental i els últims sistemes de vigilància els pot trobar a UPDigital.  Pot consultar les càmeres o els enregistraments des de qualsevol computadora o fins i tot des del seu telèfon mòbil, només necessita una connexió a Internet.

Els següents usos poden obrir la seva ment als beneficis d’un sistema de vigilància de vídeo:

1. Ús del sistema de videovigilància per a la cura de la família i de casa:

· El sistema de videovigilància pot protegir la seva propietat i la seva casa de qualsevol robatori. Vostè podrà posar càmeres de vigilància tant dins com fora de la casa, per prevenir qualsevol acte delinqüent, així com, fins i tot, identificar amb facilitat el possible lladre.

· Ús del sistema de video vigilància per protegir a petits i grans. Desgraciàdament, no és ni segur ni fàcil deixar a avis o nens en la cura d’un cuidador o mainadera especialment amb l’augment dels incidents d’abús en l’actualitat. Per tant, seria molt més segur posar una càmera de vigilància per monitorejar mentre vostè està absent.

 

2. Utilitzar el sistema de videovigilancia per a la seva empresa:

· Ús del sistema de vigilància de vídeo en botigues, centres comercials o altres establiments. Aquest sistema ajuda en la captura dels sospitosos de persones mitjançant l’ús de la funció de vigilància en temps real que està disponible en el sistema. També podrà rastrejar moviments i el treball dels treballadors interns o externs, per la qual cosa pot revelar qualsevol cas de descuit o corrupció dins de l’empresa.

També serveix per protegir el seu negoci o l’empresa de qualsevol robatori o frau de les persones. Un altre punt important són les millores operacionals, el seguiment continu del seu entorn d’empresa o fàbrica, identificant ràpidament els problemes que poden esdevenir, la verificació i resposta ràpida, la qual cosa ajuda a augmentar l’eficàcia de la seva empresa.

 Sol·licita un pressupost sense compromís!