Disseny web

Internet s'està convertint en el canal d'informació més important, essent de vital importància la presència en aquest per accedir al gran públic o a clients potencials.

La presència i visibilitat en Internet, com una empresa consolidada, avui dia és imprescindible. De fet, es pot dir que Internet es tracta d’una fira constant en la qual hi ha presents milers d’empreses competint entre elles.

Comptar amb una bona web corporativa ofereix un gran número d’avantatges:

  • Permet presentar els productes i serveis
  • Disposar d’un catàleg virtual en qualsevol moment
  • Permet visitar l’espai sempre que es desitgi
  • És de fàcil accés i pot comportar una gran rendibilitat

D’altra banda, les modificacions i actualitzacions del lloc poden arribar ràpidament a tots els clients. La web és útil com a carta de presentació de l’empresa, per la qual cosa ha de coincidir al 100% amb la imatge corporativa de l’organizació.

Disposem d’amplis serveis per a la creació del seu espai web personal o per la seva petita o mitjana empresa. Amb assessorament professional i preus competitius pot obtenir el seu lloc a la xarxa. Tot plegat amb un acabat perfectament ajustat a les seves necessitats i un pressupost fet a mida.

Així doncs, el seu lloc pot anar des d’una simple pàgina publicitària fins a una plataforma de formació online, passant també per una botiga electrònica o un blog personal, entre moltes altres possibilitats.

Contacti amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte a l’hora de reservar el seu espai a la gran xarxa.

Per tal de poder oferir aquest servei amb garantia, disposem d’un conveni de col·laboració amb l’empresa GM Cloud Design. Ells són experts en disseny i desenvolupament web (tant de llocs web com de botigues online), accions de posicionament web SEO i màrqueting online SEM, allotjament, dominis i administració de servidors i ofereixen una sèrie de manteniments mensuals adaptats a totes les necessitats.